skip to Main Content

Carboxiterapia este o procedură terapeutică avansată care utilizează CO2 molecular pentru a revitaliza și restabili sănătatea pielii. Această terapie se concentrează pe furnizarea de oxigen la nivel celular, contracarând astfel procesele de îmbătrânire și degradare ale pielii. Prin utilizarea CO2, un produs metabolic natural, carboxiterapia acționează ca un puternic agent de stimulare a regenerării celulare și a producției de colagen și elastină.

60 min

$ Preț standart – 1100 Lei

$ Preț promo – 550 Lei

Programează-te

Procedura de carboxiterapie implică administrarea controlată a CO2 sub piele folosind un dispozitiv specializat. Aceasta se realizează prin micro-injecții sau prin aplicare externă, cu ajutorul unor ace fine, în zonele vizate ale pielii. CO2 este apoi absorbit rapid de către celulele pielii, stimulând circulația sanguină și limfatică și creând un mediu oxigenat și revitalizant în țesuturi.

Beneficiile carboxiterapiei sunt extinse și includ îmbunătățirea aspectului pielii, reducerea ridurilor și a petelor pigmentare, stimularea regenerării celulare și a producției de colagen și elastină. Procedura este sigură și non-invazivă, având un risc minim de complicații sau efecte secundare. De asemenea, carboxiterapia poate fi efectuată pe tot parcursul anului și este potrivită pentru toate tipurile de piele.

În concluzie, carboxiterapia reprezintă o modalitate inovatoare de a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii, oferind multiple beneficii cum ar fi reducerea semnelor de îmbătrânire, îmbunătățirea texturii și tonusului pielii și creșterea nivelului de hidratare și luminozitate. Este o opțiune terapeutică eficientă pentru cei care își doresc o piele sănătoasă, tânără și strălucitoare.

60 min

$ Preț standart – 1100 Lei

$ Preț promo – 550 Lei

Back To Top