skip to Main Content

Ocean Ice Globe Massage este o tehnică inovatoare de masaj facial care utilizează criosfere reci pentru a îmbunătăți efectul tratamentelor de îngrijire a pielii. Această procedură este o completare perfectă pentru orice tip de masaj facial și poate amplifica rezultatele obținute în timpul tratamentelor de frumusețe.

60 min

$ Preț standart – 680 Lei

$ Preț promo – 510 Lei

Programează-te

Această tehnică unică are multiple beneficii pentru piele. Masajul cu criosfere reci stimulează circulația sanguină, reducând astfel roșeața și umflarea, tonifiind pielea și conferindu-i un aspect proaspăt și luminos. Utilizarea regulată a criosferelor poate ajuta la strângerea porilor și la reducerea liniilor fine, dând pielii un aspect mai ferm și mai tânăr.

Ocean Ice Globe Massage poate fi folosit în combinație cu seruri și uleiuri de îngrijire a pielii pentru a spori absorbția acestora. Criosferele reci facilitează penetrarea profundă a ingredientelor active în piele, amplificând efectele benefice ale produselor aplicate.

Această procedură este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi integrată în rutina de îngrijire a feței pentru a oferi un efect revitalizant și regenerant. Ocean Ice Globe Massage este o modalitate plăcută și eficientă de a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii, oferind un tratament de înfrumusețare complet și relaxant.

60 min

$ Preț standart – 680 Lei

$ Preț promo – 510 Lei

Back To Top