skip to Main Content

Descoperă tratamentul nostru specializat de curățare facială combinată, conceput special pentru tenul problematic și acneic. Acest tratament utilizează produse din gama A0, create pentru a satisface toate nevoile pielii cu tendință acneică.

Prin intermediul acestui tratament, ne propunem să reglăm secreția de sebum și să lucrăm la îmbunătățirea aspectului inestetic al porilor și inflamațiilor.

90 min
Preț 890 Lei
Programează-te

Etapele acestui tratament includ:

Curățare profundă: Utilizăm produse delicate, dar eficiente, pentru a curăța în profunzime pielea și a elimina impuritățile, excesul de sebum și bacteriile care pot duce la apariția acneei.

Exfoliere delicată: Exfolierea ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la deblocarea porilor, reducând astfel riscul de apariție a acneei.

Tratament antiacneic A0: Aplicăm produse speciale din gama A0, care conțin ingrediente active cu proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii, menite să combată eficient acneea și să reducă roșeața și inflamațiile.

Hidratare și protecție: Finalizăm tratamentul cu aplicarea unei creme hidratante non-comedogene și a unui produs de protecție solară, pentru a menține echilibrul hidric al pielii și pentru a proteja împotriva efectelor dăunătoare ale razelor UV.

Acest tratament combinat pentru curățarea facială este conceput pentru a oferi pielii tale cu tendință acneică toate ingredientele de care are nevoie pentru a-și recăpăta sănătatea și frumusețea. Programează-te astăzi pentru a experimenta beneficiile acestui tratament specializat.

90 min
Preț 890 Lei
Back To Top