skip to Main Content

Serviciul nostru de consultație cosmetologică oferă un pachet complet pentru a începe o îngrijire corectă și personalizată a tenului tău.

Cu acest pachet integrat, vei beneficia de toate instrumentele și sfaturile necesare pentru a începe o rutină de îngrijire eficientă și personalizată a tenului tău.

30 min

$ Preț standart – 350 Lei

$ Preț promo – GRATUIT!

Programează-te

Acesta serviciu include:

Testarea la aparatul Skin Analyzer: Utilizând tehnologie avansată și inteligență artificială, aparatul Skin Analyzer efectuează o analiză detaliată a pielii tale. Această testare oferă informații esențiale despre nivelul de hidratare, textura pielii, pori, riduri și alte aspecte importante pentru sănătatea și aspectul tenului tău.

Consultanța specializată a cosmetologului: După ce rezultatele testului sunt analizate, vei avea o întâlnire individuală cu un cosmetolog experimentat. În cadrul consultanței, vei discuta despre nevoile și preocupările tale legate de piele. Cosmetologul va oferi sfaturi și recomandări personalizate privind îngrijirea pielii tale, inclusiv ce produse ar trebui să excluzi sau să implementezi în rutina ta de îngrijire.

Selectarea de produse de îngrijire și elaborarea unui plan individual: Pe baza rezultatelor testului și a discuției cu cosmetologul, vei primi o selecție personalizată de produse de îngrijire a pielii potrivite pentru nevoile tale specifice. De asemenea, cosmetologul va elabora un plan de îngrijire zilnică, adaptat nevoilor tale individuale, pentru a te ajuta să obții și să menții o piele sănătoasă și strălucitoare.

Cu acest pachet integrat, vei beneficia de toate instrumentele și sfaturile necesare pentru a începe o rutină de îngrijire eficientă și personalizată a tenului tău.

30 min

$ Preț standart – 350 Lei

$ Preț promo – GRATUIT!

In atentia clientilor BeautyRoom Viorica!

  • Programarea pentru procedura Start Kit se efectueaza doar intre orele 10:00 – 15:00, doar in zilele de marti si joi pina in data de 30.04.2024. Va atentionam ca daca programarea va fi efectuata inafara orelor preconizate, noi vom fi nevoiti sa va reprogramam pentru orele disponibile in zilele de marti si joi.
  • Pretul promotional 0 lei este valabil doar la prezentarea Beauty Voucher Cadou.
Back To Top