skip to Main Content

Curățarea facială cu ultrasunet este o alternativă blândă și noninvazivă la tratamentele clasice de curățare a tenului. O metodă rapidă, eficientă, în urma căreia se elimină celulele moarte, impuritățile, excesul de sebum.

90 min
Preț 690 Lei
Programează-te

Cum acționează?

Peeling-ul cu ultrasunete combină toate avantajele unui peeling și cuprinde 2 etape. În 1-a etapă pentru curățare acționează la nivelul stratului cornos și al epidermei. Ultrasunetele vibrând pătrund în sebum, au acțiune dezincrustantă, declanșează procesul de saponificare, ce ajută la eliminarea tuturor impurităților și celulelor cheratinizate, astfel încât pielea să fie pregătită pentru etapa a doua.

Etapa  următoare numită sonoforeză (ultrafonoforeză) – favorizează penetrarea gelurilor bioactive, ce asigură un grad optim de hidratare și nutriție a tenului. În plus la nivel celular ultrasunetele produc un micro-masaj cu efect termic și biologic. Căldura pătrunde în straturile adânci ale pielii, stimulând producția de colagen, îmbunătățește circulația sângelui și limfei, reduce inflamațiile, încetinește procesul de formare a ridurilor. Procedura se finisează cu aplicarea unei măști, conform tipului de ten.

Cui se adresează?
 
Se potrivește oricărui tip de ten, inclusiv cel seboreic, lipsit de fermitate, obosit,  celor care doresc să redea luminozitate și strălucire pielii, care doresc să prevină și să trateze ridurile în curs de formare, pentru un aspect impecabil înainte de un eveniment.

Beneficii
 
Beneficiile tratamentului sunt diverse și ușor de sesizat prin efectele resimțite în timpul procedurii. Peeling-ul cu ultrasunete conferă fermitate țesuturilor, tonifică pielea flască, curăță, reîmprospătează, hidratează și încetinește procesul de îmbătrânire. Se potrivește în orice anotimp.

Contraindicații:  

  • dermatoze
  • eczeme
  • herpes
  • grad avansat de cuperoză
  • maladii oncologice
  • afecțiuni micotice ale pielii
  • tensiune arterială crescută.
90 min
Preț 690 Lei
Back To Top