skip to Main Content

HydraFacial este cea mai recentă și avansată tehnologie non laser de refacere a țesutului cutanat. HydraFacial reprezintă o inovație în domeniul estetic medical fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți. Rezultatul: o piele mai curată, mai frumoasă și mai sănătoasă, fără disconfort și timp de recuperare. HydraFacial oferă un tratament calmant, non-invaziv și non-iritant. Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimină liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, se tratează tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă.

60 min
Preț 820 Lei
Programează-te

Preferat de vedetele de la Hollywood

HydraFacial este tratamentul pe care îl urmează o serie de vedete internaționale de top, este promovat la nivel mondial de celebra Paris Hilton, iar în România a devenit tratamentul preferat de celebrități din lumea televiziunii, a muzicii și a modei.

HydraFacial este unul dintre tratamentele favorite ale starurilor înainte de aparițiile pe covorul roșu. Celebrități precum Beyonce, Ethan Hawke sau Matthew McConaughey apelează la această procedură ori de câte ori își simt tenul obosit sau încărcat și au nevoie de o revigorare.

Procedura HydraFacial este destinată tuturor tipurilor de ten.

Pașii tratamentului HydraFacial

Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lăsa o piele nouă și sănătoasă.
Acest peeling delicat curăță porii de impurități și praf fără a irita sau leza tenul.

Fără durere, extracția punctelor negre se face automat cu ajutorul unui vortex care curăță și elimină impuritățile din piele.

Antioxidanții sunt introduși în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.

60 min
Preț 820 Lei
Back To Top