skip to Main Content

Această terapie cu inducție de colagen, cunoscută și sub denumirea de microneedling, mezoterapie fracționată, skin-needling sau terapia cu micro-ace, este un tratament minim invaziv pentru întinerirea, ridicarea și întinderea pielii, îmbunătățirea aspectului liniilor fine, a ridurilor, a petelor pigmentare și a cicatricelor de pe față și corp, inclusiv a vergeturilor.

60 min
Preț 990 Lei
Programează-te

În scopul optimizării efectelor tehnicile sunt în permanentă evoluție științifică. Microneedling-ul dă rezultate minunate ca și tratament singular, dar dacă este combinat cu proceduri complementare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. În funcție de nevoile pielii, inducția de colagen se poate combina cu terapia vampir (PRP terapia), cocktailul cu seruri bogate în substanțe active ca acid hialuronic, aminoacizi, peptide, polinucletide, vitamine, depigmentante. La necesitate poate fi asociat tratamentul cu diverse peeling-uri chimice. 

De câte ședințe e nevoie?

Pentru un rezultat optim se recomandă 3-6 ședințe la interval de 2 săptămîni sau conform indicațiilor specialistului.

Anestezie locală cu cremă.

Pregătire pretratament nu necesită.

Recuperare: disconfortul este minim. O reacție normală la inducția de colagen este roșeață pe aria tratată, care poate persista 1-2 zile.

Contraindicatii:

  • prezența epilepsiei în istoricul pacientului;
  • prezența inflamației,
  • a rănilor în zonele planificate pentru tratament;
  • boli infecțioase;
  • dacă au trecut mai puțin de 2 săptămâni de la peelingul chimic.
60 min
Preț 990 Lei
Back To Top