skip to Main Content

Această procedură este o metodă utilă, eficientă și frecvent utilizată pentru a avea un ten sănătos și strălucitor. Ea se realizează prin utilizarea măștilor de față, a fiolelor, dar și prin folosirea aparatelor moderne. Astfel, pentru rezultate rapide și de lungă durată se recomandă produse faciale profesionale utilizate eficient și tratamente specializate.

60 min
Preț 660 Lei
Programează-te

Beneficiile tratamentului facial de hidratare:

Previne apariția acneei

Un asemenea tratament facial de hidratare reglează conținutul de sebum în exces al pielii și îndepărtează impuritățile de la nivelul pielei. Astfel, probabilitatea de apariție a acneei este redusă atunci când o hidratezi corect.

Pielea este hidratată și elastică

Proprietățile produselor utilizate ajută pielea să se regenereze mai ușor și să fie mai netedă la atingere. 

Pielea este mai strălucitoare

Datorită tratamentului respectiv tenul este mai strălucitor și mai curat. Astfel, produsele utilizate sunt bogate în nutrienți și vitamine, iar formula lor reglează nivelul de umiditate al tenului.

Reglează excesul de sebum

Acest tip de tratament ajută la reducerea excesului de sebum și la uniformizarea nuanței pielii. Produsele utilizate la realizarea unui tratament oferă tenului un aspect sănătos.

Fără mâncărimi și iritații

Pielea uscată poate provoca mâncărime și iritație. De asemenea, pielea poate deveni sensibilă și roșie. Când tenul este hidratat, structura celulară a pielii este regenerată, creând un nou strat de piele care este plin de vitamine, apă și nutrienți.

60 min
Preț 660 Lei
Back To Top