skip to Main Content

Descoperă procedura noastră de Monopiling, un tratament cu efect excelent în îngrijirea pielii, care utilizează unul dintre cei trei acizi disponibili: acid lactic, mandelic sau glicolic. Acești acizi sunt aleși în funcție de nevoile tale specifice și pot oferi rezultate frumoase într-o varietate de probleme cutanate.

60 min
Preț 800 Lei
Programează-te

Semne ale îmbătrânirii: Acidul glicolic este cunoscut pentru capacitatea sa de a exfolia delicat pielea și de a stimula producția de colagen, reducând astfel aspectul liniilor fine și al ridurilor.

Pigmentație: Acidul mandelic are proprietăți de albire a pielii și poate ajuta la diminuarea petelor pigmentare și a decolorărilor nedorite.

Pori dilatați: Acidul salicilic este eficient în curățarea porilor și în reducerea aspectului porilor dilatați.

Capilare rupte: Acidul mandelic și acidul glicolic pot ajuta la întărirea pereților vaselor de sânge și la reducerea aspectului capilarelor rupte.

Acnee: Acidul salicilic este un ingredient eficient în tratarea acneei, deoarece penetrează în pori și îi curăță în profunzime, ajutând la prevenirea și tratarea erupțiilor acneice.

Vergeturi: Acidul glicolic poate fi util în reducerea aspectului vergeturilor, deoarece ajută la exfolierea pielii și la stimularea regenerării celulare.

Prin urmare, prin utilizarea procedurii de Monopiling și a acizilor potriviți, vei putea obține o piele mai uniformă, mai luminoasă și mai sănătoasă. Bucură-te de beneficiile acestui tratament și simte-te încrezător în pielea ta.

60 min
Preț 800 Lei
Back To Top